Over Ons

Complete mondzorg

mondhygiënist en tandarts onder 1 dak

Persoonlijk

steeds dezelfde behandelaar en huiselijk gevoel

Geen wachttijd

afspraak op dezelfde dag

Kindvriendelijk

veel ervaring met het behandelen van kinderen en een kinderhoek

Video afspelen

In onze praktijk werkt een tandheelkundig team dat bestaat uit ervaren en enthousiaste medewerkers die samenwerken om uw gebit gezond en mooi te houden. Ook volgen we verschillende cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelmethodes en technieken.  Het team van “Mondzorg De Bikkels” helpt u graag aan een stralend wit en gezond gebit.

De mondgezondheid is een belangrijk onderdeel van uw algemene gezondheid. Ons missie, als mondzorg professioneel, is om uw mondgezondheid in topconditie te brengen én te houden. Wij hebben ruim 13 jaar ervaring met behandelen van, onder andere, angstige kinderen.

“Mondzorg De Bikkels” biedt patiënten in alle levensfasen de juiste zorg en helpt voornamelijk bij preventie. Onze gecertificeerde en ervaren mondzorgprofessionals staan voor u klaar om u te helpen met al u vragen. Bij “Mondzorg De Bikkels” hebben wij oog voor de patiënt met wie wij de behandeling bespreken en informeren over de kosten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op hoogstaande mondzorg, individueel advies en persoonlijke benadering.

Ons Team

Roya Dolatshahi

Ik heb meer dan 13 jaar ervaring als mondzorgkundige in het tandheelkundig gebied. Gelukkig heb ik veel geduld zodat ik naast volwassenen ook kinderen kan overtuigen van het grote belang van een goede mondhygiëne en eventueel behandelen.

Ik vind het belangrijk dat de patiënt duidelijke informatie krijgt en zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de behandeling. Alleen op deze manier kun je samenwerken aan een “gezonde mond”.
Persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk. Ik werk vanuit een soort van rust en kan daardoor mensen met angst goed behandelen.

Irina Badin

Het is inmiddels ruim 7 jaar geleden dat ik als tandarts begon te werken. Aangezien ik het altijd interessant en uitdagend vond, heb ik mij steeds meer en meer verdiept in implantologie, esthetische tandheelkunde en extreme make-overs waar anderen het hadden opgegeven.

Daarnaast, gezien mijn liefde voor kinderen, heb ik het altijd voor elkaar gekregen dat de kleintjes bij mij zich op hun gemak voelden en zo een aangename tandartservaring kregen.

Wat zeggen patiënten over ons..

Contact

Wilt u een afspraak maken of hebt u een andere vraag? 
Wij helpen u graag. 

Bij spoedgevallen buiten de praktijktijden kunt u contact opnemen met de Tandartsenpost in Erasmus Ziekenhuis:

010 – 455 21 55